Δελτίο Τύπου – Διπλή Διάκριση ΔΕΤ στο Διαγωνισμό Ja Start Up 2019

Το Βραβείο Καινοτομίας και τη Δεύτερη Θέση στον 5ο Πανελλαδικό Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up 2019», του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, κέρδισε η ομάδα Sign Me Up, η οποία αποτελείται από τους Βγόντζα ΓιώργοΔούρου Έλενα, Παπαπολίτη Ευδοκία και Χαλκίδου Άντα, φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Το Τμήμα ΔΕΤ έχει παράδοση σε βραβεύσεις σε φοιτητικούς διαγωνισμούς καινοτομίας κι ειδικότερα στον «JA Start Up», από την ίδρυση του θεσμού, με συνεχείς διακρίσεις στις πρώτες θέσεις από το 2015!

Ο φετινός διαγωνισμός, διεξήχθη την Πέμπτη 30 Μαΐου, με τη συμμετοχή συνολικά 500 φοιτητών, από 20 πανεπιστήμια, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από δεκαμελή επιτροπή αξιολόγησης εξειδικευμένων στελεχών της τεχνολογίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων  ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας και ο Πρόεδρος του ΣΕΝ, Μάρκος Βερέμης.

Στο τελικό, όπου διαγωνίστηκαν 20 ομάδες από 10 Πανεπιστήμια, προκρίθηκαν 5 ομάδες φοιτητών του τμήματος, οι οποίες παρακολουθούν το μάθημα «Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του οποίου δημιούργησαν τις καινοτόμες ψηφιακές ιδέες τους. Τις ομάδες υποστήριξαν ο Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, ο Δρ. Σταύρος Λουνής και ο υποψήφιος διδάκτορας Στράτος Μπαλούτσος.

Από τον παρόν σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.